Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

fotografisanje za CV


Profesionalna fotografija za CV manadžera, na beloj pozadini i na crnoj pozadini.

- Uslužno fotografisanje profesionalnih portreta za CV - u studiu ili na terenu / enterijeru:  Ova fotografska usluga je namenjena svima koji žele da se predstave u najboljem svetlu svojim poslodavcima / firmama, da apliciraju na novo radno mesto, i svojim fotografijama potvrde svoju profesionalnost, poslovnost i ozbiljnost. Istovremeno i oni koji već imaju posao, a žele svoj profesionalni CV da unaprede novim fotografijama svežeg datuma kroz ovu uslugu to mogu da učine i na ovaj način mogu da dobiju fotografije koje kasnije mogu da koriste ne samo za CV, nego i za Novine, Medije, Doktorat, i druge potrebe. Najčešće se fotografiše na belom, sivom i crnom, ali po potrebi može i na nekoj drugoj boji. Najbolje fotografije se dodatno dorađuju i sama obrada može da bude više naturalnog tipa ili idealnog. Po potrebi u taj snimak može da se montira i određena pozadina ili tekst. Kompletna usluga obuhvata profesionalno studijsko fotografsko snimanje portreta za cv, kroz foto session u trajanju do sat vremena, pravi se izbor od 5 fotografije koje se obrađuju odmah i dobijaju se izrađene na papiru i u digitalnom obliku na CD-u u punoj rezoluciji, a ostale fotografije se dobijaju ne obrađene. Cena je 50 eura u dinarskoj protiv vrednosti.


Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti više idealnog tipa ili više naturalnog tipa.

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealnog tipa - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Cena je 12e/ sat angažovanja a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Plaćanje: može preko računa, ili direktno na ruke u zavisnosti kako klijentima više odgovara.

Izrada fotografija: na svim formatima. Cenovnik zatražiti: boris.radivojkov@gmail.com

Neprofitne, gevernment i edukativne institucije: postoje popusti - za više detalja pitajte: boris.radivojkov@gmail.com

Radno vreme i termin fotografisanja: firme imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Lokacija: u centru grada Novog Sada, u ulici Nikole Pašića 34, a dodatno galerija nudi mogućnost za gotovo bilo koju vrstu usluga zbog svoje veličine.

Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opreme, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Pogledajte primere fotografija: 2010-2014 pogledajte na linku "Galerija"

Saveti i konsultacije:
Besplatni saveti i konsultacije o usluge: boris.radivojkov@gmail.com / 063 669 744

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com

 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus


Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com