Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

fotografisanje MUZIČKIH

KONCERATA ILI PROBA

Kurs - portretna fotografija

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje muzičkih koncerata ili proba: je namenjena za muzičare, muzičke grupe, organizatore muzičkih koncerata koji žele da dobiju profesionalne fotografije namenjene za dokumentaciju ili promotivne svrhe. Kvalitetne fotografije mogu pospeše interesovanje publike za bend, ili muzičare, ili pak organizatorima muzičkih koncerata ili eventa, jer će dobre fotografije pospešiti ugled i značaj muzičkih grupa, koncerata. Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u koncertnoj dvorani, sali, lokalu, muzičkom studiu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Photoshop programu, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i druge svoje potrebe. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.

Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti:

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealni tip obrade - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Fotograf je akademski edukovan fotograf koji ima 10 godišnje iskustvo u profesionalnoj fotografiji. Po potrebi možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Cena je 12e/ sat angažovanja a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno rade kod nas. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije da se ne bi preklopio sa terminom koji su reervisali drugi klijenti.

Fotografije se isporučuju digitalno: u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta: jpg, tif, eps, pdf, psd, u RGB ili CMYK modu. Po potrebi može da se izrađuju fotografije.

U koliko se radi u studiju mogu da se izrađuju na velike formate za plakate, blilborde i slične namene, ili pak ako se koristi profesionalna blic rasveta na koncertima.

Radno vreme i termin fotografisanja: firme imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Lokacija: Posebna pogodnost jer se prostor nalazi u samom centru grada Novog Sada, u ulici Nikole Pašića 34, a dodatno galerija nudi mogućnost za gotovo bilo koju vrstu usluga zbog svoje veličine.

Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opere, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com

 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus


Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com