Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

VIDEO CV


       - Video snimanje CV-a - u studiu ili na terenu/enterijeru:  Ova usluga video snimanja je namenjena svima koji žele da se predstave u najboljem svetlu svojim poslodavcima/firmama koje se bave medijima i komunikacijama, ili pak da se predstave inostranim firmama. U svetu ova vrsta predstavljanja može da zameni fizički dolazak radi prijave na posao, sa druge strane može da se koristi kao dodatak pisanog cv-a, pri čemu dobijate prednost jer odskačete od drugih jer imate i video što većina onih koji apliciraju nemaju. To dodatno može da pokaže vašu zainteresovanost za odrđeni posao ali i može poslodavcu da pokaže kako vi izgledate i kako se ponašate pred kamerama. Po potrebi u taj video snimak može da se montira i određena pozadina, tekst koji govornik čita ili samo neke delove. Cena za urađeni video CV u trajanju do 1 minut je 50 eura u dinarskoj protiv vrednosti.

Snimak se isporucuje: obrađen, spreman za upotrebu u dogovorenoj rezoluciji (full hd za promovisanje na TV plazmi ili video beam, za TV + za prikazivanje i gledanje na DVD, za YouTube/Facebook ).

Vrste obrade video materijala:
Jednostavna obrada video materijala se odnosi na korekciju boja i montiranje video materijala u jedan film.
Jednostavna obrada je uključena u cenu video snimanja.

Opciono može da bude rađena kompleksna obrada koja se odnosi na ubacivanje fotografija u video, animiranje pojedinih delova fotografija, teksta, animaciju više video snimaka u jednom snimku, spajanje više ekrana na jedan video snimak, ubacivanje titla, ubacivanje crtanih animacija, ubacivanje zvuka ili muzike u zavisnosti od kompleksnosti može biti završena najčešće u roku 7-14 dana.
Cena za kompleksnu video obradu je od 50e za obradu kratkog video materijala.

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com