Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

UsluŽno fotografisanje

produkata i proizvoda vaŠe firme

online fotografski kurs

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje produkata, proizvoda: je namenjena svim firmama/pojedincima koji žele da unaprede promovisanost na tržištu. Obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Adobe Photoshop CS6 softweru, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite oblike reklama: katalog, brošuru, web sajt ili drugi oblik marketinga. Odlika ovih fotografija da se ceo proizvod vidi oštar u svim delovima produkta ili proizvoda (primer), a fotografiju dajemo digitalno u velikoj rezoluciji spremnu za štampu. Proizvodi se najčešće fotografišu na belom, i dodatno se obrađuju tako da mogu da se uklapaju posle za razne sajtove i kataloge, kojima je osnovna boja bela. Pored bele, pozadina može da bude i crna ili siva, u zavisnosti od potreba klijenta. Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski fotograf a možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Cena je 12e/ sat angažovanja a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno rade kod nas. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije da se ne bi preklopio sa terminom koji su reervisali drugi klijenti.

Ukoliko želite da vidite kvalitet obrađenih fotografija produkata koje se odlikuju oštrinom u svim područjima, korektnom bojom rađeno po standardu Color Checker passport.

Svetski stadard za fotografije produkata:
Oštrina: produkti na fotografijama su oštri od prvog plana do poslednjeg, odnosno predmeti su potpuno oštri i ujednačenog osvetljenja mekanih senki.
Boja: verodostojna, rađena sa color pasportom, koji omogućava da se dobije verna reprdukcija boja i tonova.
Kompozicija: predmet ispunjava najveći deo kadra.

Ugovor: Po potrebi može da se definiše projekat ugovorom.

Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos.
Veličina fotografija se isporučuje u jednom od standardnih formara najvećeg kvaliteta: jpg, tif, eps, pdf, psd, u RGB ili CMYK modu.
Probno snimanje: u koliko klijentu ima neke specifične zahteve, može da zatraži probno snimanje ili u koliko je potrebno odrediti cenu može da se radi snimanje da bi se video ukupan posao, i dogovorili svi parametri oko snimanja i finalne obrade materijala.
Poslednjii klijenti za koje su reađene ovog tipa fotografije: Galerija Podova, Donnerberg, Obuća Metro, Nadstrepnice, Velux, Restoran, Kafe kaktus, Kozmetički salon

 

Neprofitne, gevernment i edukativne institucije: može da bude povoljnije ili čak i besplatno ali u slučaju da fotografije možemo da koristimo za učenje naših polaznika, ili za naše vežbe u okviru Škole fotografije koju naša firma organizuje. Besplatno: u koliko dobijamo mogućnost da koristimo prostorije vaše firme za naše fotografisanja. Za više detalja pitajte: boris.radivojkov@gmail.com

Cene koje uključuju i obradu fotografija:
Jednostavni produkti: produkti na beloj pozadini koji nisu sjajni ili beli na belom, - 1 kom = 6e, a preko 30kom cena je 4e po komadu.
Kompleksni produkti - belo na belom, sjajni predmeti, ekstremno malih dimenzija - 1 kom je 8e, a preko 30 kom cena je 5e po komadu.

Plaćanje: može preko računa, ili u gotovini u zavisnosti kako klijentima više odgovara.

Radno vreme i termin fotografisanja: firme imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

 


Za vreme fotografisanja torbi 2015. godine, u prostoru starog studija.


Lokacija: u samom centru grada Novog Sada, u Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin, sprat 2, lokal 43.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Rezervacija termina za sastanak: boris.radivojkov@gmail.com / 063 669 744

 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus

Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin, sprat 2, lokal 43., 21000 Novi Sad, Srbija
Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com