Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

fotografisanje MATURANATA

 

Kurs - portretna fotografija

pic1.jpg- Fotografisanje portreta maturanata: je namenjena maturantima za fotografije za pano, dokumenta kao i fotografije sa maturske proslave. Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje rađeno napolju (park, grad), u enterijeru (u restoranu gde je slavlje, ili na nekom drugom mestu po izboru), u fotografskom studiu uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunske foto opreme, a uključuje i obradu fotografije u Photoshop-u. Fotografije se isporučuju izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, ili digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.

Fotografiše se svaki maturant kroz foto session u trajanju od 5-30 minuta, od čega naknadno bira izabrane fotografija za dalju obradu, pano i dokumenta, ostale fotografije dobija narezane na CD.

Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti više idealnog tipa ili više naturalnog tipa.

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealnog tip - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Cena je 12e = 2 fotografije 10x15cm, iz 2 poze, 8 fotografija za dokumenta, jedan mali pano 15x21cm, i za ceo razred jedan veliki pano veličine 70x100 cm.
Plaćanje može da ide u gotovini a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava u roku od 10 dana.

Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos i biće ispoštovani svi delovi dogovora sa klijentom dogovorni na satanku ili telefonom. Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski edukovan fotograf koji ima 10 godišnje iskustvo u profesionalnoj fotografiji. Po potrebi možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta. Fotografije se isporučuju izrađene na svim veličinama papira i, ili digitalno.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Radno vreme i termin fotografisanja: klijenti imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com

Lokacija: u samom centru grada Novog Sada, u Kralja Aleksandra 12, Pariski Magazin, sprat 2, lokal 43.

 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus


Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.fotousluge.com