Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

fotografisanje roĐendana

Fotografija prvog rodjendana

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje rođendana: je namenjena svim pojedincima koji žele da sačuvaju sećanja na rođendan uz proslavu kao poseban događaj a pored toga obuhvata i grupne portrete sa porodicom ili drugarima. Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Photoshop, tako da klijent dobije fotografije izrađene ili pak digitalno spremne za izradu. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.

 

Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti više idealnog tipa ili više naturalnog tipa.

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealnog tip - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski edukovan fotograf koji ima 10 godišnje iskustvo u profesionalnoj fotografiji. Po potrebi možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Primer obrađenih portretnih fotografija idealnog tipa ili više naturalnog tipa u punoj rezoluciji - preuzmite dokumente.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Cena: 1.400,00 din / sat vremena rada (u studiu / na terenu)
Plaćanje: može preko računa, ili direktno na ruke u zavisnosti kako klijentima više odgovara.

Radno vreme i termin fotografisanja: klijenti imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.


Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opere, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

 

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

 


pic1.jpgMobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com