Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

UsluŽno fotografisanje

pORTRETA, FASHION, BEAUTY, REKLAMNIH

PRIVATNIH, PORODIČNIH, NAMENSKIH

profesionalno fotografisanje produkta, proizvodaprofesionalno fotografisanje produkta, proizvodaprofesionalno fotografisanje produkta, proizvoda

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje portreta: je namenjena svim pojedincima koji žele da dobiju profesionalne portrete namenjene za ličnu upotrebu (čuvanje uspomena i sećanja na neku osobu), za promotivne svrhe (ako portretisana osoba radi neku delatnost gde će dobar portret pospešiti ugled i značaj te osobe - npr muzičar, pevačii, javne ličnosti, biznismeni, manekenke i manekeni). Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Adobe Photoshop CS6 softweru, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite svoje potrebe. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.

Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti više idealnog tipa ili više naturalnog tipa.

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealnog tipa - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski edukovan fotograf koji ima 10 godišnje iskustvo u profesionalnoj fotografiji. Po potrebi možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opere, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

Cena je 12e/ sat angažovanja a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno rade kod nas. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije da se ne bi preklopio sa terminom koji su reervisali drugi klijenti.

Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos.
Izrada fotografija: na svim formatima. Cenovnik zatražiti: boris.radivojkov@gmail.com

Neprofitne, gevernment i edukativne institucije: imaju popust, za više detalja pitajte: boris.radivojkov@gmail.com

Radno vreme i termin fotografisanja: firme imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Lokacija: Posebna pogodnost jer se prostor nalazi u samom centru grada Novog Sada, u ulici Nikole Pašića 34, a dodatno galerija nudi mogućnost za gotovo bilo koju vrstu usluga zbog svoje veličine.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Rezervacija termina za sastanak i saveti i konsultacije:
Besplatni saveti i konsultacije o usluge: boris.radivojkov@gmail.com / 063 669 744


 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus


Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com