Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

USLUGE VIDEO SNIMANJA USLUGA VAŠE FIRME


Video snimak predavanja Škole fotografije Fokus  

       Usluge video snimanja koje pruža Centar Fokus, su zasnovane na višegodišnjem iskustvu i obrazovanju akademskog fotografa i videografa Boris Radivojkov kao i tima snimatelja i asistenata.  Usluge se odnose na rad u napolju, na terenu, u enterijeru i u studiju.

- Uslužno video snimanje usluga vaše firme: U koliko usluge vaše firme su proces. U tom slučaju to je istovremeno i snimak za dokumentaciju i arhivu o uspešnosti koji može da se dodatno koristi i kao marketing i reklamiranje usluga vaše firme. Primer (usluge šminkanja, usluge kozmetičke, frizerske, zubarske, i mnoge druge). Usluga obuhvata i obradu video materijala tako da klijent dobije gotov proizvod u dogovorenoj rezoluciji (full hd za promovisanje na TV plazmi ili video beam, za TV koji odmah može da koristi za za marketing i različite vrste reklama, kao i u rezoluciji za YouTube, za FaceBook reklamu, promociju, internet prezentaciju, ili drugo.
Može da se radi u studiju, na terenu ili u lokalu vaše firme ili enterijeru prostora gde se vrši usluga.
Potrebno je rezervisati termin nekoliko dana ranije.
Cena 12e/sat.

Vrste obrade video materijala:
Jednostavna obrada video materijala se odnosi na korekciju boja i montiranje video materijala u jedan film.
Jednostavna obrada je uključena u cenu video snimanja.

Kompleksna obrada se odnosi na ubacivanje fotografija u video, animiranje pojedinih delova fotografija, teksta, animaciju više video snimaka u jednom snimku, spajanje više ekrana na jedan video snimak npr 4, ubacivanje titla, ubacivanje crtanih animacija, ubacivanje zvuka ili muzike u zavisnosti od kompleksnosti može biti završena najčešće u roku 7-14 dana.
Cena za kompleksnu video obradu je od 50e pa na više za obradu video materijala.

Popusti za firme/pojedince koje odluče da stalno rade kod nas.

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov @gmail.com