Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

FOTOGRAFSKE USLUGE

FOTOGRAFSKOG CENTRA FOKUS

 

 

       Fotografske usluge koje pruža Fotografski centar Fokus su zasnovane na višegodišnjem iskustvu 15 godišnjem iskustvu i akademskom obrazovanju fotografa Boris Radivojkov.  Fotografske usluge se odnose na rad u studiju, terenu i enterijeru. Studio se nalazi u centru grada Novog Sada.

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje produkta, proizvoda: obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske rasvete, blic rasvete kao i vrhunskih objektiva i fotoaparata. Takođe usluga obuhvata i obradu fotografije tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za marketing i različite oblike reklama: katalog, brošuru, web sajt ili drugi oblik marketinga. Odlika ovih fotografija je da se ceo proizvod vidi oštar u svim delovima produkta ili proizvoda a fotografiju isporučujemo digitalno u velikoj rezoluciji, spremnu za štampu. Proizvodi se najčešće fotografišu na beloj pozadini i dodatno se obrađuju tako da kasnije mogu da se uklapaju za razne sajtove i kataloge. Pored bele, pozadina može da bude i crna ili siva, u zavisnosti od potreba klijenta. Cena je 12e/sat angažovanja a plaćanje može da se izvrši i preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Nudimo popuste za firme koje odluče da periodično koriste naše usluge. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije.
Primeri fotografija, reference, klijenti - | Pogledajte detaljno >>

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje usluga vaše firme: U koliko usluge vaše firme su proces, ili usluga organizovanja nekog događaja, onda možemo fotografisati vršenje te usluge kao procesa, ili pak kao dokumenta o tome što posle može da se kroisti za marketing i reklamiranje usluga odnosno delatnosti vaše firme. Primer (usluge šminkanja, usluge kozmetičke, organizacione usluge). Može da se radi u studiju, na terenu ili u lokalu vaše firme ili enterijeru prostora gde se vrši usluga. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno. Zakažite termin što pre da bi ste osigurali našu dostupnost za vas, odnosno da se termin fotografisanja i po potrebi i video snimanja ne bi preklopio sa terminom koji su rezervisali drugi klijenti. Cena: 12e / sat vremena rada, 80e / pola dana, i 120e / ceo dan). | Pogledajte detaljnije >>


pic1.jpgpic1.jpg

- Usluga fotografisanja enterijera/lokala vaše firme: se odnositi snimanje fotografija u enterijeru i eksterijeru vaše firme koje imaju cilj da predstave vašu firmu u najboljem mogućem svetlu vašoj ciljnoj grupi i generalno na tržištu. Fotografije je nakon snimanja obrađuju i klijenti dobijaju fotografiju i završenom obliku tako da mogu odma da se koriste za brošure, internet prezentacije, plakate, i druge promotivne materijale.
Cena: 12e / sat. Plaćanje može da bude preko računa firme ili u gotovini. Pogledajte detaljno >>

 

 


pic1.jpg-- Uslužno fotografisanje portreta: je namenjena svim pojedincima koji žele da dobiju profesionalne portrete namenjene za ličnu upotrebu (čuvanje uspomena i sećanja na neku osobu), za promotivne svrhe (ako portretisana osoba radi neku delatnost gde će dobar portret pospešiti ugled i značaj te osobe. Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Adobe Photoshop CS6 programu, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za različite svoje potrebe. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji. Cena je od 50e pa na više... | Pogledajte detaljno >>

 

 

 

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje profesionalnih portreta za CV / doktorat / promo materijal / medije - u studiu ili na terenu, ili u enterijeru:  Ova fotografska usluga je namenjena svima koji žele da se predstave u najboljem svetlu svojim poslodavcima/firmama i svojim fotografijama potvrde svoju profesionalnost, poslovnost i ozbiljnost u pristupu poslu i marketingu. Istovremeno i oni koji već imaju posao, a žele svoj profesionalni CV da unaprede novim fotografijama svežeg datuma kroz ovu uslugu to mogu da učine i na ovaj način mogu da dobiju fotografije koje kasnije mogu da koriste ne samo za CV, nego i za Novine, Medije, Doktorat, i druge potrebe. Najčešće se fotografiše na belom, sivom a malo ređe na crnom, ali po potrebi može i na nekoj drugoj boji. Najbolje fotografije se dodatno dorađuju i sama obrada može da bude više naturalnog tipa ili idealnog. Po potrebi u taj snimak može da se montira i određena pozadina ili tekst. Kompletna usluga obuhvata profesionalno studijsko fotografsko snimanje portreta za cv, kroz foto session u trajanju do sat vremena, pravi se izbor od 5 fotografije koje se obrađuju odmah i dobijaju se izrađene na papiru i u digitalnom obliku na CD-u u punoj rezoluciji, a ostale fotografije se dobijaju ne obrađene.
Cena je 50-100 eura u dinarskoj protiv vrednosti.| Pogledajte detaljno >>

 

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje porodičnih portreta: Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje prirodnog osvetljenja ili profesionalne studijske fotografske rasvete, i po želji kljenata može da obuhvata obradu fotografije u Adobe Photoshop CS6 programu. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji. Cena je od 50e pa na više... | Pogledajte detaljno >>

 

 

portret deteta- Uslužno fotografisanje dečijih portreta: je namenjena svoj deci, svih uzrasta. Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanje u studiu, u enterijeru i na terenu, uz korišćenje prirodnog osvetljenja ili profesionalne studijske fotografske rasvete, i po želji kljenata može da obuhvata obradu fotografije u Adobe Photoshop CS6 programu. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji. Cena je od 50e pa na više... | Pogledajte detaljno >>

 

 

 

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje venčanja: je namenjena svim mladenicima i parovima, koji žele da dobiju profesionalne fotografija sa svog vnčanja ili veridbe, da na lep način sačuvaju uspomene i sećanja na jedan od najlepših događaja u životu. Fotografisanje venčanja se radi na terenu, u enterijeru i u studiu uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunskih objektiva i fotoaparata, a takođe usluge obuhvata i obradu fotografije u Photoshop CS6 softweru, tako da klijent dobije gotov proizvod koji odmah može da koristi za za marketing i različite svoje potrebe. Fotografije isporučujemo izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, a takođe ih dajemo i digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.|
Pogledajte detaljno >>

 

 

 


fotografija proslave rodjendana- Dokumentarno Fotografisanje rođendana : Usluga se odnosi na dokumentarno fotografisanje događaja. Fotografski se prati ceo događaj, tako što fotograf dolazi 15 minuta pre početka događaja i ostaje do samog kraja događaja bez obzira koliko se dugo ostane, tako da garantujemo da će svi bitni trenuci biti zabeleženi.
Cena je 100 eura za dan / ili 12e / sat | Pogledajte detaljno >>

 

 

 

 


pic1.jpg- Dokumentarno Fotografisanje eventa / proslava / godišnjica / seminara / drugih događaja: Usluga se odnosi na dokumentarno fotografisanje događaja. Fotografski se prati ceo događaj, tako što fotograf dolazi 15 minuta pre početka događaja i ostaje do samog kraja događaja bez obzira koliko se dugo ostane, tako da garantujemo da će svi bitni trenuci biti zabeleženi.
Cena je 100 eura za dan / ili 12e / sat | Pogledajte detaljno >>

 

 

 


pic1.jpgpic1.jpg- Fotografisanje kućnih ljubimaca u studiju ili na terenu: Usluga se odnosi na fotografisanje radi uspomene ili reklamne svrhe za odgajivače rasnih životinja.
Cena je 10 eura / fotografija | Pogledajte detaljno >>

 

 

pic1.jpg- Fotografisanje maturskih fotografija:
Usluga fotografisanja maturskih fotografija se odnosi na fotografisanje za pano, ali po potrebi i fotografisanje maturske večeri.
- Cena za maturkse fotografije je 12e po učeniku i u tu cenu ulazi 2 fotografije 10x15 cm, 8 malih fotografija za dokumenta, i ostale fotografije za CD-u.
- Cena za fotografisanje maturske večeri je 200 dinara po fotografiji učenika.
Pozvati za više informacija: 063 669 744, Boris Radivojkov
| Pogledajte detaljno >>

 

 

pic1.jpg- Fotografisanje muzičkih koncerata/proba: Usluga je namenjena muzičkim grupama / solo muzičarima koji žele da dobiju profesionalne fotografije sa nastupa ili proba, koje bi mogli dalje da koriste za promovisanje kroz medije, internet prezentaciju, flyere, novine i drugo, ili sa druge strane za samu dokumentaciju o održanom koncertu. Fotografije mogu da budu rađene na koncertu, na probi u prostoru za vežbanje. Cena ove usluge je 60e.
Dobija se 6 sređenih fotografija i ostale fotografije narezane na cd-u u velikoj rezoluciji. Pogledajte primere, i kontaktirajte nas u vezi dogovora | Pogledajte detaljno >>

 

 

 

 

pic1.jpg- foto retuširanje i postprdukcije fotografija: Usluga se odnosi na retuš fotografija koje smo mi radili ali može i vaših starih fotografija koje želite da dobiju prvobitni izgled, da se uklone nedostaci ili pak da se na njima izvrši neka korekcija. Postoje različite vrste retuša mogu da budu više naturalnog ili više idealnog tipa.
Cena: 5 eura / fotografiji u dinarskoj protiv vrednosti. | Pogledajte detaljno >>

 

 

 

 


Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com