Skola fotografije FKVSV - web site Fotografski Edukativni Centar FKVSV - Skola Fotografije FKVSV Pocetni kurs fotografije u skoli fotografije FKVSV Napredni kurs fotografije, skola fotografije FKVSV Kurs Photoshop, škola fotografije FKVSV, Novi Sad

fotografisanje PORODIČNIH PORTRETA

 

Kurs - portretna fotografijaPortret fotografija rađena u studiju

pic1.jpg- Uslužno fotografisanje portreta: je namenjena svim pojedincima koji žele da dobiju profesionalne portrete namenjene za ličnu upotrebu (čuvanje uspomena i sećanja) u foto albumu ili u knjizi (fotografski book). Ova usluga obuhvata profesionalno fotografisanjemogu biti rađeni napolju (park, grad), u enterijeru (u restoranu gde je slavlje, ili kod vas kući), u fotografskom studiu uz korišćenje profesionalne studijske fotografske rasvete, vrhunske foto opreme, a uključuje i obradu fotografije u Photoshop-u. Fotografije se isporučuju izrađene na dogovorenom formatu i vrsti papira ili platna, ili digitalno na CD-u, u velikoj rezoluciji.

 

Po vrsti obrade u Photoshop-u, može biti više idealnog tipa ili više naturalnog tipa.

Naturalni tip obrade je da se zadrži što više autentičnosti lica, da se srede samo boje, i uklone suvipni detalji iz pozadine, i pojedine bubuljice, ali se ostave sve druge karakterne osobenosti lica.
Idealnog tip - se uklanjaju bubuljice, bore, podočnjaci, po potrebi i stanjuje struk, i slično.
Digitalna šminka je vrsta obrade gde se dodaje šminka u digitalnom obliku tako da se ističe crte i lepotu lica još više.

Gatrantovana profesionalnost se ogleda u tome što glavni fotograf je akademski edukovan fotograf koji ima 10 godišnje iskustvo u profesionalnoj fotografiji. Po potrebi možemo da radimo i pod ugovorom gde garantujemo da će posao biti urađen u predviđenom roku i da će biti predviđenog kvaliteta.

Cena je 12e/ sat angažovanja a može da se plati preko računa. Ceo posao se najčešće završava istog dana, sem u koliko je veoma obiman, tada se vrši dogovor sa klijentom za rok isporuke kao i vrstu obrade. Postoje popusti za firme koje odluče da stalno rade kod nas. Potrebno je zakazati termin nekoliko dana ranije da se ne bi preklopio sa terminom koji su reervisali drugi klijenti.

Profesionalna etika: posao će biti urađen u dogovorenom roku i biće naplaćen prethodno dogovoreni iznos i biće ispoštovani svi delovi dogovora sa klijentom dogovorni na satanku ili telefonom.

Glavni fotograf: akademski fotograf Boris Radivojkov (www.borisradivojkov.com).

Cena: 12e / sat vremena rada (u studiu / na terenu)
Plaćanje: može preko računa, ili direktno na ruke u zavisnosti kako klijentima više odgovara.

Za specifične usluge cenu zatražiti na: boris.radivojkov@gmail.com, ili kontaktirajte telefonom: 063 669 744, 021 531 568

 

Radno vreme i termin fotografisanja: klijenti imaju mogućnost da sami biraju termine gotovo u bilo koje doba dana samo treba da se rezerviše termin ranije da ne bi neka druga firma zauzela taj termin. Za sastanak radi dogovora o poslu isto je potrebno zakazati sastanak. Jer u koliko imamo poslove na terenu, onda nismo u prostoru.

Lokacija: Posebna pogodnost jer se prostor nalazi u samom centru grada Novog Sada, u ulici Nikole Pašića 34, a dodatno galerija nudi mogućnost za gotovo bilo koju vrstu usluga zbog svoje veličine.

Individualnost svakog posla: Radi se za svakog klijenta specifično postavka svetla i seta opere, i tako se obezbeđuje najbolji kvalitet usluge.

Pogledajte primere fotografija: 2010-2014 pogledajte na linku "Galerija"

Rezervacija termina za sastanak: Putem telefona: 063 669 744, 021 531 568, ili preko maila: boris.radivojkov@gmail.com

 


pic1.jpgFotografski Cenatr Fokus

Mobilni telefon: 063 669 744
Fiksni telefon: 021 531 568
E-mail: boris.radivojkov@gmail.com
Web site: www.borisradivojkov.com